2024. 03. 27., Szerda, 09:11

Ők lettek az ország legszebb gyerekei és anyukái

via

Kihirdették a Little Miss Hungary idei győzteseit, amelyen idén huszonnégy, 2 és 15 év közötti kislány és kisfiú vett részt. A versenyre való felkészítő tábort és a döntőt március 21-24 között rendezték meg a siófoki Janus Butique Hotelben.

Idén először a Little Miss Hungary történetében felvidéki magyar gyermekek is részt vettek a szépségversenyen, amelyet immár a 21. alkalommal rendeztek meg.

A felkészítő tábor ideje alatt a versenyzők részt vehettek egy ismerkedési party-n, és belekóstolhattak a színpadi előadás, az interjúk és a forgatás rejtelmeibe is.
A versenyre több száz édesanya is jelentkezett, akiket online, fotó alapján pontoztak, majd a két győztest hívták meg koronázásra.

A legszebb gyerekek és anyukák Portugáliában, Törökországban és Dominikán képviselik majd Magyarországot a világversenyen

A gyerekek és az anyukák legszebbjéről szakértői zsűri döntött. Kiszel Tünde, naptár- díva és médiaszemélyiség, Koroknyai Virág, a Magyarország Szépe Királynője, Sólya Réka, a Little Miss Hungary 2023 Szépségkirálnyője, valamint Herczegh Boglárka, a Tini Miss Hungary 2023 Szépségkirálynője választották ki a legszebbek legszebbikeit.

A legszebb kislányok:

Kiss Lilien - Mini Miss Hungary Kiralynkők Királynője
Oszoli Dalma - Pre teen Miss Hungary Királynők Királynője
Horvath Emma - Little Miss Hungary Királynők Királynője
Botos Molly - Baby Miss Hungary Királynők Királynője
Szenkulics Dézy - Tini Miss Hungary Királynők Királynője


A legszebb kisfiúk:

Toth Noel - Pre teen Mister Hungary
Buruncz Kristof - Little Mister Hungary
Hacioglu Kenan - Baby Mister Hungary
Bardoczy Alex - Pre teen Mister Hungary, kategória győztes

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: