2024. 04. 19., Péntek, 16:48

Mészáros megvette a Brendon bababolt-hálózatot is

A Mészáros Csoport közleménye szerint a vásárlás elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon, működése hosszú távon biztosított legyen, megőrizze annak értékét.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., mely a tranzakciónak köszönhetően 100 százalékos tulajdonosa lesz a Brendon Holding Kft.-nek, ami két magyarországi és egy szlovákiai leányvállalat tulajdonosa - olvasható a Szegeder oldalán. A Mészáros Csoport a közleményében kiemelte, hogy a hálózat felvásárlásánam elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon, működése hosszú távon biztosított legyen, megőrizze annak értékét, és hozzátették azt is, hogy a Mészáros Csoportban rejlő lehetőségek kihasználásával szerintük jelentős külföldi terjeszkedésbe kezdhet a már meglévő szlovákiai operációja mellé.

Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa elmondta, a Brendon Holding Kft. akvizíciójával egy teljesen új, ám annál fontosabb tevékenységi körrel bővült a Mészáros Csoport, amely koncepcióját tekintve közel áll az üzletfilozófiájukhoz: prioritást élvez a gyermekek, családok iránti elkötelezettség és felelősségvállalás.

“Nézd Andi, bababolt!”

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: