2024. 04. 24., Szerda, 09:25

Dragan Pechmalbec: Ahhoz, hogy sikerrel járjunk viszont 100%-os teljesítményre lesz szükségünk.

Holnap jön a sorsdöntő párharc első felvonása.

Csütörtök este rendezik meg a Bajnokok Ligája negyeddöntő első párharcát, amelyben a Telekom Veszprém hazai pályán fogadja a dán Aalborg csapatát. A mérkőzés kapcsán Dragan Pechmalbec nyilatkozott a klub honlapján. A szerb játékos kiemelte, hogy mindent megtesznek azért, hogy ott legyenek Kölnbe.

Az Aalborg az A csoportban, ami nem volt egyszerű, lett második. Ha olyan alakulatok előtt végzel a csoportkörben, mint a Kielce vagy a Párizs, akkor az azt jelenti, hogy minőségi együttesről van szó. Ezzel mi is tisztában vagyunk és tiszteljük az ellenfelünket. Maximálisan fel fogunk készülni belőlük erre a párharcra és mindent megteszünk azért, hogy ott legyünk Kölnbe.

A Veszprém beállósa hangsúlyozta, hogy oda kell majd figyelniük a dánok gyors lerohanásaikra és a saját visszarendeződésükre. Emellett szerinte kemény védekezésre lesz szükségük. Pechmalbec elmondta azt is, hogy minden képességük megvan arra, hogy legyőzzék őket: „Ahhoz, hogy sikerrel járjunk viszont 100%-os teljesítményre lesz szükségünk.”

Mindent bele fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: