2024. 04. 25., Csütörtök, 00:00

Corrales: Nem lesz könnyű ellenük, de minden vágyunk a Final4-ba kerülni

Kulcsfontosságú mérkőzés vár ma a Telekom Veszprémre.

A héten már több cikkben is foglalkoztunk azzal, hogy ma este pályára lép a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az Aalborg elleni találkozó kapcsán Rodrigo Corrales elmondta, hogy az eddigieknél még nagyobb elszántsággal fognak hajtani azért, hogy elérjék a közös álmukat.

Úgy érzem, egy nagyon erős csapattal nézünk szembe, akinek meg lenne az esélye a végső győzelemre is. Jól teljesítettek a csoportmérkőzések alatt, fantasztikus játékosokkal a soraikban, mint Mikkel Hansen, Niklas Landin, sok tehetséges fiatallal kiegészülve. Tehetséges és tapasztalt játékosok alkotják a csapatuk gerincét, akik kifejezetten jó szezont futnak. Nem lesz könnyű ellenük, de minden vágyunk a Final4-ba kerülni, szóval nagyon keményen harcolunk majd Köln „kapujában” és minden tehetségünket kitesszük a pályára. Ahogy a Szeged meccseken a nyolcaddöntőben, de talán még nagyobb elszántsággal fogunk hajtani az Aalborg ellen, azért, hogy elérjük a közös álmunkat.

 

A spanyol kapus kiemelte, szoros, 120 percig tartó öldöklő küzdelemre számít a negyeddöntőben. Corrales hangsúlyozta, hogy az első meccset a Veszprém Arénában játsszák, és egy jó eredménnyel szeretnének fordulni a visszavágóra.

Szerintetek sikerül az első meccsen győzni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: