2024. 09. 04., Szerda, 00:00

Holnap érkezik a Beetlejuice premier a mozikba

Tim Burton újabb nagyszerű filmmel jelentkezik.

Szeptember 5-én mutatják be Tim Burton filmjét a Beetlejuice Beetlejuice-t. Az amerikai horror-fantasy-vígjátékban olyan színészek kapnak helyet, mint Monica Bellucci, Willem Dafoe, Michael Keaton, Catherine O'Hara, Jenna Ortega és Winona Ryder. És hogy miről is szól?

A családban tragédia történik, és Deetzék három generációja hazautazik a rég maguk mögött hagyott Winter River-i házukba. Lydia (Winona Ryder) az eltelt hosszú évek alatt sem tudott megszabadulni a kísértetiesen dilis Beetlejuice (Michael Keaton) emlékétől: ezért esik pánikba, amikor kezelhetetlen kamaszlánya (Jenna Ortega) talál a padláson egy titokzatos makettet, amely a kisvárost ábrázolja, de átjáró nyílik belőle a túlvilágba, és véletlenül meg is nyitja.Hamarosan kiderül, hogy mindkét világban szörnyű bajok fenyegetnek.

Ezután már csak annyi kell, hogy valaki véletlenül háromszor egymás után kimondja Beetlejuice nevét, és előlép az árnyak közül a játékos gonoszkodásra mindig kész, szédült démon, hogy bebizonyítsa: nincs olyan káosz, amit ne lehetne tovább növelni.

Nagyon várjuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: