2024. 10. 24., Csütörtök, 06:19

Két tinédzser tévedt el a várpalotai erdőben - A fiúkat nagy erőkkel keresik

Jelenleg is keresik a fiúkat. A rendőrök és a civil önkéntesek késő estig folytatták, amikor a rendőrök a rossz látási viszony miatt, arra kérték az önkénteseket, hogy reggel folytassák tovább a keresést. 

Két tinédzser eltévedt tegnap késő délután az erdőben, jelenleg is a szabadban tartózkodnak. A fiúk nem helyiek, nem ismerősek a környéken, busszal érkeztek Várpalotára, majd az erdőbe mentek. Telefonjuk nincs, és nem tudják elmondani, pontosan melyik részen tartózkodnak. Utoljára egy motorost láttak, akit nem tudtak megállítani és tőle segítséget kérni.

Bartók Judit rendőrségi szóvivő megkeresésünkre elmondta, a 16 és 17 éves budapesti fiatalokat nagy erőkkel keresik a rendőrök jelenleg is. Az utolsó segélyhívást egy SIM kártya nélküli telefonról indították, de a hívás megszakadt - írja a Deltahírek.

Aki Várpalotán a buszpályaudvartól látott két, 16 és 17 éves fiút gyalogosan közlekedni az erdő irányába, vagy találkozott ilyen fiatalokkal, hozzászólással segítse a megtalálásukat, vagy hívja a 112-es segélyhívót, illetve 0630 -2782198-as telefonszámon a Tevékenységirányító Központot.

Frissítés: 

Bár a fiatalokat még nem találták meg, egyre többen gondolják, hogy talán egy átverésről van szó. Azonban fontos kiemelni, hogy a rendőrség felhívása és a keresés teljesen valós, nem kamu. A hatóságok a bejelentést komolyan vették és a járőrök folyamatosan ellenőrzik a környéket. A felhíváshoz csatlakozva több civil ember autókkal, lámpákkal fésülte át az erdős területeket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: