2022. 11. 09., Szerda, 17:18

Ilyen volt a ReYouth nyitóesemény - GALÉRIA

Sok-sok lelkes fiatal gyűlt össze kedden a ReYouth Veszprém nyitóeseményén.

A rendezvénynek az Expresszó adott otthont, így hangulatos helyszínen otthonosan mozoghattak a fiatalok. Az esemény részeként bemutatták a ReYouth Veszprém projektet, és azt, hogy pontosan mit jelent ez a valóságban - vagy inkább mit fog. Hiszen ez nem egy pár napos folyamat és még rengeteg munka lesz vele: a döntéshozók a fiatalokkal karöltve tervezik meg városunk új ifjúsági stratégiáját.

A veszprémi fiatalok terveznek újra - Megújul az ifjúsági koncepció

A veszprémi fiatalok terveznek újra - Megújul az ifjúsági koncepció

Veszprém MJV Önkormányzata célul tűzte ki Ifjúsági Koncepciójának megújítását, mellyel párhuzamosan beadta pályázatát egy fiatalok bevonását segítő Erasmus+ program felhívására. A pályázat sikeres volt, így a város 52 578 euró vissza nem térítendő támogatási forráshoz jutott az Európa

A résztvevők megismerkedhettek az Erasmus+ projekttel is, hiszen helyet kapott egy kis élménybeszámoló, ahogy egy kis csapatépítő játék is, hogy aztán végül a World Cafe keretein belül fiatalok és döntéshozok egy-egy asztalnál próbálták közösen kitalálni a tutit. Rengeteg ötlet, szuper csapat és jó hangulat: így tudnánk összefoglalni a nyitóeseményt, de inkább mutatjuk hogy telt a napunk: 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: