82nullanulla 82nullanulla

2021. 02. 24., szerda, 12:24

Agyonlőlek a kutyáddal együtt! - Életveszélyesen fenyegette meg a vadász a kutyáját sétáltató férfit - VIDEÓ

Február 23-án Medgyespusztán egy vadász a szántóföldön kutyát sétáltató férfit azzal fenyegetett meg, hogy ha nem köti ki a kutyáját akkor agyonlövi, mindeközben pedig többször az ég felé lőtt fegyverével. A brutális jelenetről a gazdi felvételt is készített, melyet feltöltött Facebook oldalára. 

 

 

A kutya gazdája természetesen feljelentést tett az ügyben, a police.hu oldalán a következőket lehet olvasni:

Egy 46 éves medgyespusztai férfi tett feljelentést a Tamási Rendőrkapitányságon 2021. február 23-án a délutáni órákban ismeretlen tettes ellen, aki azt megelőzően megfenyegette őt.  A sértett elmondása szerint a kora délutáni órákban a Nagykónyi-Medgyespuszta mögötti szántóföldön kutyájával sétált, amikor a másik férfi ordítozni kezdett vele, hogy hagyja el a területet, miközben többször a levegőbe lőtt. A feljelentő az esetről videófelvételt is készített.

 

 

A Tamási Rendőrkapitányság munkatársai adatgyűjtésbe kezdtek, és rövid időn belül azonosították a felvételen szereplő személyt, egy 46 éves iregszemcsei lakost. A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján előállították az egyik vadásztársaságnál hivatásos vadászként dolgozó férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetőnél tartott kutatás során a nyomozók lefoglaltak egy golyós- és egy sörétes lőfegyvert, valamint a hozzájuk tartozó lőszereket, melyeket a hivatásos vadász igazolvánnyal rendelkező férfi engedéllyel tartott. A rendőrök bevonták továbbá a vadász fegyvertartási engedélyét is.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják a büntetőeljárást, melynek során vizsgálják, hogy további bűncselekmények vagy szabályszegések megvalósultak-e.      

 

Még ha vadászott is a tulaj és nem csak kutyát sétáltatott ahogy állította, akkor is abban a helyzetben életveszélyesen megfenyegette, nem a hatóságokat akarta hívni, hanem azt hangoztatta, hogy megöli a sértettet.

Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!