Heni Heni

2021. 04. 03., szombat, 11:29

Így fog kinézni a Gyulafirátót határában épülő katonai bázis - VIDEÓ

A videót Ovádi Péter országgyűlési képviselő osztotta meg és habár ezt pont április 1-jén tette, nem valószínű, hogy csak tréfálkozott. Jó hír viszont, hogy sikerült egyezségre jutni a helyiekkel is.

Korábban már többször is írtunk arról, hogy Gyulafirátót határában új katonai bázist létesítenek a NATO finanszírozásában, amihez külön egy vasútvonal is tartozik majd. Az Élhetőbb Rátótért Egyesület abból ennek apropóján a Szabad Hang platformján keresztül indított aláírásgyűjtést, amit azóta már 1245-en írtak alá.

Több, mint 480 aláírásnál tart az Élhetőbb Rátótért petíciója az új NATO bázis ellen

Több, mint 480 aláírásnál tart az Élhetőbb Rátótért petíciója az új NATO bázis ellen

A Szabad a Hang platformján keresztül indított online aláírásgyűjtést az Élhetőbb Rátótért Egyesület abból a célból, hogy állítsák le az ott épülő katonai bázist. A petíciót már több, mint 480 ember aláírta.

Azóta is kíváncsian vártuk a fejleményeket, Ovádi Péter pedig a napokban osztotta meg Facebook oldalán a Gyulafirátót és Hajmáskér között épülő új katonai bázis tervezetét. 

Tehát a katonai bázis mindenképpen meg fog épülni, szerencsére úgy tűnik meg lett az eredménye a tiltakozásnak is és sikerült megegyezni az ott élőkkel.

Összeségében azt gondolom, végre felfigyeltek ránk, maga a Honvédelmi Miniszter jött el hozzánk tájékoztatni. A terveket látva ez egy giga beruházás lesz. Rajtunk, a Képviselőinken és a minisztériumon múlik, hogy Gyulafirátót sikeresen jön e ki belőle.

 

Mit szóltok?

Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!