82nullanulla 82nullanulla

2021. 04. 07., szerda, 15:35

Nem fogod kitalálni miért tolnak fel leveskockát a hátsójukba ezek a lányok - VIDEÓ

Egy igen bizarr jelenség ütötte fel a fejét bizonyos országokban: a lányok szilárd, vagy hígított formában, fecskendővel leveskockákat fecskendeznek a végbelükbe. A miértre az ottani szépségideál milyensége adja meg a választ.

A világ minden táján eltér a szépségideál, Európában a karcsú nők testesítik meg az ideált, a szegényebb országokban azonban épp a teltebb lányokat tartják mind fizikailag, mind társadalmilag vonzóbbnak. Afrika sok országában kényszeretetéssel hizlalják lányaikat a szülők, hogy könnyebben találjanak nekik férjet, a nagy hátsót pedig különösen kívánatosnak tartja a férfitársadalom, így a Kongói Demokratikus Köztársaságban egy új módszer kezdett el terjedni a fiatal nők körében.

Itt a lányok kúpként vagy fecskendővel helyezik fel maguknak a leveskockát, mivel meggyőződésük, hogy a só és az olaj miatt a szövetek kitágulnak, így a fenék nagyobb és kerekebb lesz.

Ez a "divat" oda vezetett, hogy gyakorivá váltal az ezzel kapcsolatos fertőzések sőt, a halálesetek is, miután az emberek nincsenek tisztában a veszélyekkel.

A Vice egy filmet is forgatott a jelenségről:

 

 

Hihetetlen...

Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!