82nullanulla 82nullanulla

2021. 08. 02., hétfő, 10:11

Ha létezik rossz ötlet: bekábítózva a rendőrség udvarán esni-kelni - VIDEÓ

Az idei év egyik legszerencsétlenebb kábítószeresét sikerült rögzítenie a VII. Kerületi Rendőrkapitányság kameráinak. A felvételen egy láthatóan valamilyen tudatmódosító hatása alatt álló férfi dülöngél a rendőrautók között, majd menekülőre fogja. A rendőrök adatgyűjtése során érdekes történet rajzolódott ki. 

A megtépázott öltözetű férfit július 28-án 16 óra 30 perc körül vette észre a rendőrség bűnügyi technikusa. Az egyenruhást meglátva a férfi kimenekült a kerítésen – nyomában a rendőrrel, aki néhány méteren belül elfogta. A férfiról kiderült, hogy külföldi, magyarul nem tud, és iratok sem voltak nála.

A 25 éves afgán állampolgár a Keleti Pályaudvar közelében egy kocsmában verekedésbe keveredett, táskáját és iratait hátrahagyva onnan menekült be a kapitányság udvarára. Holmija között a rendőrök néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ami magyarázatot adhat a férfi zavartságára

 

Kábítószer birtoklása miatt indult ellene eljárás, a kocsmában történt balhé ügyében garázdaság miatt külön eljárást indítottak.

Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!