Aris Aris

2021. 09. 14., kedd, 15:12

Nagyon sietős volt a kamionosnak, dombon lefelé, záróvonalnál előzött - VIDEÓ

Balszerencséjére a Veszprém megyei rendőrök pont drónoztak.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése céljából a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Forgalomellenőrző Alosztály és a VMRFK Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Technikai Osztályának munkatársai 2021. szeptember 13-án a 8-as számú főút városlődi szakaszának forgalmát ellenőrizték szolgálati motorkerékpárral és drónnal.

A közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében, a szabályszegők hatékonyabb kiszűrésére a rendőrök a megye területén már drónnal is figyelik a legkritikusabb pontokat, mellyel biztonságos távolságból  és helyzetből készítenek kiváló minőségű videófelvételeket az észlelt szabályszegésekről.

Az ellenőrzés időszakában 13 óra 52 perckor egy 63 éves celldömölki férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel úgy hajtott végre egy előzést, hogy figyelmen kívül hagyta az előzni tilos jelzőtáblát, illetve a dupla záróvonalat is átlépte. A sofőrrel szemben az elsőbbség és az előzés szabályainak megsértése valamint közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértések elkövetés miatt indult eljárás.

Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!