2021. 12. 08., Szerda, 12:11

Ilyen is csak nálunk van - Tökrészegen, egy órán át próbált kereket cserélni a benzinkúton - VIDEÓ

Egy nyári kaland, amit el se hinnénk, ha nem a saját szemünkkel látnánk.

Az ügyészség számolt be arról a cifra esetről, amely még nyáron a 41-es főúton történt. A Nyíregyházára tartó férfi betért egy benzinkútra, alkoholt vásárolt, mindazt beverte a nyugtatókra, és ment tovább. A rendőrök elkapták, két ezreléket meghaladó volt az alkoholkoncentráció.

Miután a rendőrök szabadon engedték, a férfi, mintha mi se történt volna, újra autóba ült, és továbbindult Nyíregyházára. Útközben megint szemezett egy benzinkúttal, hogy még több piát vegyen, ám nekiment a szegélynek, amitől defektes lett az autója.

Ekkor teljesen elázva, a benzinkúton állt neki kereket cseréni, amely szerencsétlenkedésnek egy óra elteltével a rendőrség vetett véget. Ekkor újra megmérték az alkoholszintjét, amely még magasabb volt, mint korábban.

- A videó ITT is megtekinthető -

Bár a videón akár viccesnek is tűnhet az, ahogyan a vádlott a kerékcserével próbálkozik, de komoly alkoholos befolyásoltság alatt vezetett egy főúton, többször is, és az sem tartotta vissza, hogy korábban előállították. 

A Nyíregyházi Járási Ügyészség ittas járművezetés miatt emelt vádat az ügyben. A vádlott vezetői engedélyét a rendőrök a helyszínen elvették.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: