2022. 08. 27., Szombat, 16:55

Magyar tűzoltók és postások szálltak be a legújabb TikTok trendbe – Naná, hogy mi sem maradhattunk ki - VIDEÓ

Hatalmasat durrant a TikTokon Azahriah Four moods című száma, a videóklip pedig sokakat ihletett meg, egy trend pedig életre kelt.

Nem nagyon lehet vitatni Azahriah tehetségét, a fiatal srác ugyan nem is olyan régen robbant be a köztudatba, és még kevesebb idő alatt tört a magyar zeneipar élére, de lassan már ott tartunk, hogy amihez ő nyúl, abból bizony trend lesz. Gondolunk itt a Toi-toi-os esetre, amikor az a bizonyos "Nem Azahriah a hibás!" mondat vált szállóigévé, most pedig a Four moods című dalával és annak klipjével van kitömve a TikTok. Aki tudja, az tudja, aki nem annak röviden elmondjuk, hogy valójában arról van szó, hogy egy fura Dj előtt önfeledten énekel Azi melegítőben, majd teljesen random oda-vissza táncikál előtte egy teljesen indokolatlan alak. De inkább mutatjuk miről is van szó:

Így már egy percig se csodálkozunk, hogy egyre többen és többen szállnak be a #fourmoods trendbe, köztük tűzoltók vagy éppen postások.

És persze mi sem maradhattunk ki, szóval szerkesztőségünk is beállt a sorba. Mutatjuk is a végeredményt - reméljük ti is olyan jót nevettek majd, mint mi-, és reméljük, hogy itt még nincs vége és rengeteg hasonló videót dobál be még a TikTok.

Szóval kedves boltosok, kórházi dolgozók, katonák, újságírók és mindenki, ez most egyben egy felhívás keringőre. Szóval hajrá!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: