2022. 08. 30., Kedd, 09:56

Nem voltak transzneműek a 100 fiú vs 100 lány videóban, kritizálják érte a Youtubert - VIDEÓ

via

Igazi gyűlöletcunami indult a világ egyik legnépszerűbb Youtubere felé az egyik legújabb videója miatt.

MrBeast neve a legtöbbek számára biztos ismerősen cseng, az amerikai srác arról híres, hogy irdatlan mennyiségű pénzt osztogat az Egyesült Államokban, amit persze pörgős Youtube videókon keresztül meg is oszt követőivel. Néha kitalál egészen egyedi játékokat is a pénzért, ő volt például aki először megcsinálta a Squid Game halál nélküli másolatát is.

Egyik legújabb videójában 100 srác és 100 csaj versengett egymással mégpedig úgy, hogy 2 külön teremeben felrajzoltak 1-1 piros kört, melyben elhelyeztek 500 ezer dollárt. A feladat egyszerű volt, az a csapat nyeri a pénzt, amelyik körben többen maradnak 100 óra elteltével. Ennyi pénzért elég egyszerű igaz? A közönségének is tetszett, hiszen a videó 1 hónap alatt több mint 70 millió megtekintésnél jár, mégis lehet, hogy most törlésre kerül.

Ennek oka pedig az LMBTQ+ közösség, akik igazi gyűlöletrohamot indítottak az alkotó ellen a Twitteren. Azt nehezményezik, hogy a videóban csak a férfiak és nők voltak külön szeparálva, a transzneműekre nem is gondolt MrBeast ahogy az LMBTQ közösség más tagjaira sem. Rajongói természetesen kiálltak a feltöltő mellett, ám előfordulhat, hogy a hatalmas népszerűségnek örvendő tartalom a balhé miatt lekerül a Youtube platformjáról, ami már nem az első hasonló eset lenne.

Te mit gondolsz az esetről?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: