2020. 11. 26., Csütörtök, 13:46

Újra összecsapnak városunk kézisei a bajnokságban

Pénteken ismét össze csap a Telekom Veszprém és a Veszprémi KKFT az Arénában.

Városunk két NB1-es kézilabdacsapata ismét farkasszemet néz egymással a bajnokságban pénteken a Veszprém Arénában, és attól függetlenül, hogy a Telekom szerdán kikapott a dán Aalborg együttesétől a Bajnokok Ligájában (30-32), még így is ők azért a találkozói esélyesei. Azonban amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a VKKFT az elmúlt két mérkőzését bravúros játékkal nyerte meg, először a Ferencvárost győzte le hazai pályán, ezt követően pedig a Gyöngyös csapatát múlták felül 3 góllal.  

Még 40 nap a kölni kézilabda négyes döntőig

Még 40 nap a kölni kézilabda négyes döntőig

Mint ismert, tavasszal félbeszakította a koronavírus a világ legtöbb sportbajnokságát, ami alól természetesen a kézilabda sem képezett kivételt. A férfi kézilabda Bajnokok Ligáját szervező Európai Kézilabda Szövetség (EHF) akkor úgy döntött, hogy a szokásos négyes döntőt, vagyis a Final Four-t, dece

A mérkőzés a Telekom Veszprém Youtube csatornáján élőben lesz követhető, az első találkozón, szeptember elsején a „nagyveszprémi” csapat diadalmaskodott 16 góllal. Az első félidőben még szépen tartották magukat Tombor Csaba tanítványai, azonban ezt követően kiütközött a két csapat közötti különbség.

Kíváncsian várjuk, hogy a mostani találkozó, hogy fog alakulni. Ti kinek szurkoltok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: