2020. 12. 07., Hétfő, 12:05

Épp csak behúzta a Szeged, de így is ott a helye a Veszprémnek a legjobbak között

Vasárnap a végletekig kiélezett mérkőzésen maradt alul a Veszprémi KKFT a Mol-Pick Szeged csapatával szemben.

Nagyon jól kezdték a mérkőzést Tombor Csaba tanítványai, még Tóth Attila korai sérülését követően is magabiztosan kézilabdáztak sőt, a félidőben három gólos (14-11) különbséggel küldték be az öltözőbe a BL résztvevő szegedi csapatot. A továbbra is több játékost nélkülöző VKKFT egészen az utolsó percekig őrizni tudta előnyét, amikor a Szeged elkezdett felzárkózni, majd az exveszprémi hálóőr, Mikler Roland védéseinek köszönhetően sikerült először egyenlíteni a kékeknek, aztán pedig két góllal a mérkőzést is megnyerték (23-25).

A VKKFT a szezon elején már Szegeden is megmutatta, hogy akár egy nagy csapatot is képes megszorongatni, ezt pedig most is bizonyították, és nem csak azért érdemes ezeknek a fiataloknak a mérkőzéseit nézni, mert szebbnél-szebb megoldásokat mutatnak be nekünk, hanem mert szemtanúi lehetünk a kézilabdázás következő generációjának a kibontakozásában.

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor olyan tehetséges veszprémi fiatalokat látunk a pályán, akikkel pár éve még egy iskolapadban ültünk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: