2020. 12. 14., Hétfő, 15:24

Jön az első Szeged-Veszprém párharc

Most csütörtökön lép utoljára pályára a magyar bajnokságban a Telekom Veszprém, akik a Mol-Pick Szeged otthonába látogatnak el.

Legnagyobb riválisához látogat el a Telekom Veszprém a héten, hogy megkoronázza az idei hibátlan mérlegét a bajnokságban és elhozza a két pontot Szegedről. A klub hivatalos oldalán arról számolt be, hogy bár meglenne a lehetősége, hogy halasztást kérjen, elegendő játékra alkalmas játékos áll David Davis rendelkezésére, így a holnap reggeli tesztek függvényében döntenek arról, hogy elutaznak-e Szegedre szerda délután. A mérkőzést élőben követhetjük majd az M4Sport csatornáján csütörtök este hét órától.

Több kulcsember is hiányozni fog a csapatból, Ligetvári Patrik és Omar Yahia koronavírus miatt, míg Rasmuss Lauge súlyos térdsérülése miatt lesz távol. A 29 éves dán klasszis egyébként Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy sikeresen túl van a műtéten és már lábadozik.

Reméljük semmi nem áll majd a Veszprém újtába és egy győzelemmel hangolódhatnak majd a december végi Bajnokok Ligája négyesdöntőjére.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: