2021. 01. 11., Hétfő, 14:31

Kettős győzelemmel rajtolt a Veszprém a Liga Kupában

Három napon belül kétszer is találkozott a Veszprémi KKFT csapata a BFKA Veszprémmel a férfi Liga Kupa A csoportjában, mind a kétszer a VKKFT játékosai örülhettek a lefújást követően. Nincs azonban megállás, ma a győri Agrofeed ETO ellen lépnek pályára Tombor Csaba tanítványai.

Január 7-én kezdte meg a Liga Kupában a szereplését a Veszprémi KKFT, amikor is „idegenben" 10 gólos győzelmet arattak a fiatalokból álló Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia Veszprém ellen. Ezt követően január 9-én jött is a visszavágó, ahol a VKKFT otthon fogadhatta a fiatal veszprémi akadémistákat, a második mérkőzésen is Tombor Csabáék hagyhatták el a pályát győztesként, ezúttal 7 gólos győzelmet arattak.

Januárban azonban nincs megállás. Hétfő este hét órától lépnek pályára a VKKFT játékosai hazai pályán az Agrofeed ETO-SZESE ellen. A mérkőzést élőben követhetjük majd a csapat Youtube oldalán.

A Győr egy nagyon rutinos csapatnak számít az NB1/B-ben. Egy rendkívül kiélezett és nagy iramú mérkőzésre számítok

- nyilatkozta a mai mérkőzés előtt Ágoston Áron, a VKKFT kapusa.

Január végén 7 nap alatt három mérkőzést is lejátszanak a fiatalok, 24-én Győrbe látogatnak, majd 27-én és 30-án a Tatai AC ellen küzdenek meg először otthon, aztán idegenben. A korábbi Telekom Veszprém játékos, Momir Ilic által vezetett Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia még kétszer lép pályára a csoportkörben, mind a kétszer a Tatai AC csapatával néznek majd szembe.

Ha már a koronavírus miatt nem nagyon tudunk mit csinálni, legalább kézilabdát nézhetünk. És hát azért valljuk be, ez nekünk, veszpréminek felér egy "negyed vakcinával".

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: