2021. 02. 03., szerda, 13:55

Végre valami új - To-go tócsizó nyílt Veszprémben

Egy nagy újdonság érkezett Veszprémbe, amivel valószínűleg egy olyan hiányosságot töltenek be a városiak szívében, amire nem is sejtették, hogy szükségük van. A Kossuth utcai aluljáró közvetlen tövében, a volt PekSnack helyén megnyílt a Tócsi Falatozó.

 

Lehetőségünk volt szóba elegyedni a tulajdonosokkal mely során kiderült, hogy a gyorséttermet múlt hétfőn nyitották, a volt PekSnack látványpékség helyén, az egyik legfrekventáltabb helyen a Kossuth utcán.

A vezetők elmondása szerint egy olyan újdonságot akartak Veszprémbe hozni, ami eddig hiányzott a város életéből. Kiemelték, hogy a koronavírus járvány miatt kézenfekvő volt, hogy minden szolgáltatásukat és terméküket úgy adják, hogy az ,,to-go" tehát elviteles legyen: tekert tócsik, mindenféle töltelékkel, az édesszájúaknak mákos guba, levesek a ,,furcsáknak", és forralt bor valamint forró tea a szomjasaknak. És mindez ráadásul házi készítésű!

 

 

Mi kipróbáltuk és bátran elmondhatjuk, hogy isteni falatokkal volt dolgunk: házi készítésű tócsik közül mi a hagyományos sajtos-tejfölös-fokhagymás tócsit próbáltuk ki, mely Gizi Mam receptje alapján készült.

 

 

Azon kívül, hogy számoltak a jelenlegi kihívásokkal gondoltak azokra is, akik vegetáriánusok vagy érzékenyek: disznózsír helyett kókuszzsírral sütnek, van gluténmentes és laktózmentes opciójuk is. A krumplis tócsit töltik is, lehet kérni sült csülökkel, spenóttal, juhtúróval, gyrosos csirkemellel és még sok-sok mással.

 

Egy próbát mindenképpen megér, szívből ájánljuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!