2021. 02. 12., Péntek, 11:15

5 veszprémi ajándékötlet Valentin-napra

Ha tanácstalan vagy mit adhatnál a szerelmednek, akkor nézd meg a TOP 5 basic Valentin-napi ajándékötletünket.

Pár nap van még a nagy napig ugyan a járványhelyzet leszűkíti a lehetőségeket, azért mi hoztunk nektek pár veszprémi Valentin-napi alap szett ötletet, amelyek könnyen, gyorsan beszerezhetők és garantáltan lenyűgözik párotokat. 

A parfümökkel sosem lőhetsz mellé és szerencsére a Balaton Plázában lévő Douglas parfüméria  20%-os akciót kínál február 8. és 14. között parfüm kollekciójára. 

A Kossuth utca elején található Florentin virágüzletben gyönyörű és egyedi virágcsokrokat készíttethetsz, még nem késő leadni a rendelésedet.

Ha komolyabbak a szándékaid, vagy ékszerben gondolkozol, a Jutasi úton található White Gold Ékszer szaküzletben gyűrűk, karkötők,  fülbevalók és nyakláncok nagy választéka vár.

Amennyiben valami finom édességgel lepnéd meg a szerelemed, a Mackó cukrászda készített pár íncsiklandó, az ünnephez passzoló édességet.

És ha egy kicsit feldobnád a közös kuckótokat, klasszikus vörös rózsaszirmok és gyertyák mellé a Bástya üzletházban található Partydecor Lufi és Party shop kínál sétáló vörös szivecskés lufikat.

Szinglik, ti pedig lepjétek meg magatokat egy üveg pezsivel és a Bálintokat se felejtsük el felköszönteni! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: