2021. 03. 12., Péntek, 13:02

A k*rva anyját a vírusnak - Zacher Gábor a végletekig kitart a COVID elleni küzdelemben

Szerinte a mutáns vírusok ellen még a kínai vakcina is jobb, mint a semmi.

A magyar toxikológus a közelmúltban bizalmatlanságának adott hangot a médiában a kínai Sionpharm vakcina hatékonyságát illetően, ugyanis az oltással kapcsolatos eredményeket a kínaiak nem közölték, nem álltak rendelkezésre megbízható adatok, így nem is ajánlotta annak beadását. Ez a véleménye mára azonban megváltozott, ami miatt egyébként támadások is érik, de ezekkel saját elmondása szerint nem foglalkozik. A fordulópontot számára a mutáns vírusok okozta magas esetszámok, a lélegeztetőgépekre szoruló betegek és az elhalálozások magas száma jelentette. Hozzátette, minden jobb, mint a betegség, nagyon sok halott és rengetegen kerülnek lélegeztetőgépre.

Hamut kell szórnom a fejemre, mert látom, hogy mit okoznak a vírus legújabb variánsai. Egy héttel ezelőtt még azt mondtam, hogy a kínaival én nem oltatnám be magam, de most már azt kell, mondjam, hogy azzal is! Oltani, oltani, oltás mindenekelőtt

Arra a kérdésre pedig, hogy vajon meddig bírja az egészségügy ezt a színtű terhelést pedig ezt válaszolta:

Nincs mese, olyan nincs, hogy ne bírjuk. Muszáj. Ha kell, akkor plusz túlóra, nem tehetjük meg, hogy bedobjuk a törölközőt. Nem gondolja azt, hogy egy kis szar vírus le fog bennünket győzni? Hát a kurva anyját a vírusnak. Nem fogjuk hagyni. Utolsó vérig fogunk azért harcolni, hogy el tudjuk látni a betegeket.

Szerintünk sokan vélekednek hasonlóképp...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: