2021. 03. 18., csütörtök, 12:31

Idén is elmarad a Balaton Sound és a VOLT Fesztivál

Mint ahogy sok más rendezvényt, a koronavírus miatt a Balaton Soundot is elhalasztották tavaly. Sajnos, ez idén sem lesz másképp.

A globális vírushelyzet okán továbbra is kiszámíthatatlan terepen mozog a fesztiválipar. Mi, szervezők, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért hosszas egyeztetés után arra a döntésre jutottunk, hogy  az idei nyarat még elengedve, 2022-ben fog újult erővel visszatérni a Balaton Sound. 

-  írják a szervezők a fesztivál hivatalos oldalán.

Megnyugtatnak mindenkit, hogy a már megvett belépők és egyéb olyan extrák, mint a szállás vagy szolgáltatások érvényesek lesznek a jövő évi fesztiválon. Sőt, azoknak, akik megtartják a jegyüket még ajándékkal is kedveskednek a szervezők, amelyet a Fesztivál Fiókban találnak meg, de ugyanitt jelenik meg a visszaigényelt belépők értéke is.  Ezt vagy visszatérítik a szervezők, vagy fesztiválbelépőként, illetve szállás, vagy akár fogyasztási egyenlegként is fel lehet használni jövőre, nemcsak a Balaton Soundon, hanem a VOLT és a Sziget Fesztiválon is.

 

Azok, akiknek nincsen 2020-as Balaton Sound jegye, választhatnak:

  • megtartják a jegyet a következő fesztiválra
  • ajándék Kreditre váltják, amelyet felhasználhatnak a Balaton Sound, a Sziget és a VOLT Fesztivál webshopjaiban, vagy magukon a rendezvényeken is
  • átváltják a jegy értékét Fesztivál Fiók Egyenleggé, amit a Fesztivál Fiókban tehetnek meg, az összeget pedig felhasználhatják  az említett webshopokban jegyek és egyéb szolgáltatások megvásárlására
  • átruházzák másra a Fesztivál Fiók használatával
  • visszaigénylik a jegy értékét

 

Arra is megoldással szolgálnak, ha valaki nem tud részt venni 2022-ben a rendezvényen:

  • a jegyet másvalakire is át lehet ruházni
  • Egyenlegre váltható a jegy, amivel további belépőket lehet vásárolni, akárcsak szolgáltatásokat a többi fesztiválon, 2022. december 31-ig.
  • vissza lehet igényelni a jegy árát
     

Reméljük, jövőre már tényleg mehetnek a bulizni vágyók Zamárdiba. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!