2021. 03. 30., kedd, 13:14

Már Veszprémbe is érkezik a Munch, az Ételmentő kezdeményezés

A fiatalok által tervezett applikáció az ételpazarlás ellen küzd, segítségével olyan jó minőségű és kedvezményes árú ételekhez juthatunk, amelyeket az éttermek aznap nem tudtak eladni.

A Munch elnevezésű kezdeményezést magyar fiatalok dolgozták ki és maga a szó falatozást, majszolást jelent, az összefogás célja pedig az ételpazarlás elleni küzdeni, végső soron pedig szeretnék elérni, hogy minél kevesebb étel végezze a kukában. Az életre hívott kezdeményezés egy olyan felületetet, mára már applikációt kínál, amelyen keresztül éttermek, pékségek, boltok és szállodák kedvezményesen értékesítik az aznap el nem adott, de jó minőségű ételeiket, melyet egy ételcsomagként lehet megvásárolni. Ezzel nemcsak az éttermek járhatnak jól és csökken a kidobott ételek mennyisége, de mi is jól lakhatunk és nem utolsó sorban az árak is kedvezményesek lesznek.

 

forrás: munch.hu

Az ételcsomagok friss és jó minőségű ételeket tartalmaznak, a vásárlók a Munch-ot az applikáción keresztül tudják lefoglalni, és több, mint 50%-os kedvezményes áron megvásárolni. Jelen pillanatban az applikációt 30 ezernél is többen telepítették, 20 ezer fölött van a regisztrált ételmentők száma és 18 ezernél is több megmentett adag ételnél járnak. A srácok most Veszprémbe érkeztek és keresik azokat a potenciálisan együttműködő partnereket, akik szeretnének a mozgalomhoz csatlakozni

 

forrás:vg.hu

A veszprémi nyilvános Facebook csoporthoz ezen a linken keresztül tudtok csatlakozni.

 

Reméljük nálunk is sikerrel járnak!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!