Jön a Dabas, cél a Liga Kupa elődöntő

2021. 04. 05., Hétfő, 15:09

Jön a Dabas, cél a Liga Kupa elődöntő

Ma este 6 órától a Dabasi KC VSE csapatával küzd meg a Veszprémi KKFT a Liga Kupa negyeddöntőjében.

Tovább folytatódnak a Liga Kupa küzdelmek a férfiak mezőnyében is. Mint ismert, ebben a versenyben kizárólag magyar játékosokat lehet nevezni, ami nagyon jó lehetőség azoknak a csapatoknak, ahol túlnyomó részt, vagy teljes egészében hazai kézilabdázók alkotják a keretet. A VKKFT indult a Liga Kupában, és ha már indult, akkor veretlenül tovább is jutott a csoportjából.

A negyeddöntőben a Dabassal kell megküzdeniük a legjobb négy közé jutásért. A Dabas is hibátlanul zárta a csoportmérkőzéseit, miután a Szigetszentmiklóst, a Budai Farkasokat és a Vecsést is két vállra fektette. A két csapat egyébként találkozott már a bajnokságban is, a VKKFT idegenben két góllal legyőzte akkor a pest megyei csapatot. A ma esti mérkőzésen is minden esélyük megvan a bakonyi fiataloknak, hogy ebben a versenysorozatban is odaérjenek a legjobbak közé. A mérkőzést a Dabas Televízió Youtube csatornája élőben közvetíti.

Egy rendkívül jó mérkőzésre számítok, amivel meg tudjuk alapozni a teljesítményünket az elkövetkezendő időszakra és a továbbjutást is be tudjuk biztosítani.

- nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Ágoston Áron, a veszprémiek hálóőre.

A Komló és az Eger csapata már biztosan ott lesz a legjobb négyben, a Csurgó pedig az első mérkőzésén legyőzte a Gyöngysport KN KFT-t, de a visszavágót még nem játszották le. A kétmérkőzéses párharc során a VKKFT és a Dabas már játszott volna egymással egyszer a kiírás szerint március 31-én, akkor azonban az a mérkőzés elmaradt.

A ma esti mérkőzés egy nagyon jó felkészülés lehetne a veszprémi fiataloknak a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőhöz, ahol szombaton a címvédő MOL-Pick Szeged ellen küzdenek majd meg Tombor Csaba tanítványai.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: