2021. 04. 09., péntek, 09:50

Veszprémben is egyre többen segítenék a mentősök munkáját - Van aki ételt van, aki kávét ajánlott fel

"Ígérem, ahogy eddig is, úgy ezután is helytállunk bajtásaimmal.." - fogalmazott Búvár Marianna, aki videóüzenetben mondott köszönetet mindazoknak, akik kiálltak mellette.

Mint arról már korábban beszámoltunk, húsvétkor feljelentették azokat a mentősöket, akik a Szentendrei úti büfénél a bejelentő szerint hosszú percekre álltak meg ebédet venni maguknak. A történteknek a mentállomás is utánanézett és kiderült, hogy természetesen nem ellátás alatt álltak meg és amúgy is mindössze 1 perc 51 másodpercre.

Feljelentették húsvétkor a mentősöket, mert meg mertek állni ebédet vásárolni

Feljelentették húsvétkor a mentősöket, mert meg mertek állni ebédet vásárolni

Nem akármilyen bejelentésről számolt be az Országos Mentőszolgálat minap a Facebook oldalán.

Természetesen rengetegen felháborodtak az akadékoskodó bejelentőn, így nem csak az Országos Mentőszolgálat, de a társadalom nagyobb része is kiállt mellettük sőt, országos szinten is egyre több étterem ajánlott már fel kedvezményes vagy ingyenes ebédet a mentősöknek. A történet apropóján persze Veszprémben is van olyan étterem, aki csatlakozott azon vendéglátósok közé akik segíteni szeretnék a hősök munkáját. Ilyen például a SzilGer Kebab csapata, akik egész áprilisban szívesen látják ebédre vagy vacsorára a szolgálatban lévő mentősöket.

 A buszpályaudvaron található trafik is csatlakozott a jótevők közé, ők kávéval vagy üdítővel szeretnék segíteni a mentősök embert próbáló munkáját.

De még olyan is van, aki fotózást ajánlott fel, két veszprémi mentős családnak: 

Búvár Marianna pedig videóban köszönte meg, hogy annyian kiálltak mellette.

Nagylelkűségüknek köszönhetően ma már kedvezménnyel, vagy teljesen ingyen hamburgerezhetünk abban a húsz percben, amire egy szolgálat alatt lehetőségünk van.

 

Mentősök, köszönjük, hogy vagytok nekünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!