2021. 04. 19., Hétfő, 09:45

Készülődnek a veszprémi vendéglátósok - Már csak 234 ezer beoltott és nyithatnak a teraszok

A legfrissebb adatok alapján, 3 millió 266 ezer beoltottnál járunk.

Orbán Viktor szerdán bejelentette, hogy 3,5 millió beoltottnál jöhet az újabb lazítás, ami ezúttal a vendéglátós szektort érinti. A nagy nap, amikor újra kávézhatunk vagy poharazgathatunk a teraszokon körülbelül a hét közepére várható, amit persze nem csak mi, de a vendéglátósok is tűkön ülve várnak.

6 veszprémi egység, amit már nagyon várunk, hogy kinyisson

6 veszprémi egység, amit már nagyon várunk, hogy kinyisson

A járványhelyzet miatt a nyári újranyitás után egy időre ismét el kellett búcsúznunk kedvenc helyeinktől és bár kiszállítás sok egységben működik, de az valahogy mégsem az igazi. Sajnos ez a helyzet még mindig fenn áll ki tudja meddig, így maradt az álmodozás arról, hogy hova fogunk betérn

Azok a veszprémi kávézók és kocsmák akiknél játszik a terasz opció már készülődnek is a nyitáshoz, és bár az időjárás eddig még nem nekünk kedvez, de az asztalok és a székek már előkerültek sőt, mindemellett már csak 234 000 beoltott hiányzik, na meg persze a vendégek.

Azt már sikerült megtudnunk, hogy a vonalak már égnek, van olyan, aki nem bízta a véletlenre és már most bebiztosította a helyét a teraszon, illetve olyan egység is akad, aki most az előkészületek miatt bezárt, szóval addig is érdemes lecsekkolni őket, mielőtt beugranál egy elviteles akármire. 

Ki megy még akkor is, ha esik, ha fúj, ha törik, ha szakad? 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: