2021. 05. 04., kedd, 13:06

Újra nézők előtt léphet pályára itthon kedd este a VKKFT

Ma este 18.00-tól nézők előtt, a Veszprém Arénában léphet pályára a Veszprémi KKFT a Férfi Kézilabda Ligában. Az ellenfél pedig az a Dabasi KC lesz, akiket legutóbb kettős győzelemmel ejtett ki a VKKFT a Liga Kupa sorozatából.

Elérkezett a magyar bajnokság utolsó szakasza. A Veszprémi KKFT a 10. helyről várja az utolsó 6 mérkőzését, amelyet mind hazai pályán fog játszani. Már matematikailag is egészen biztos, hogy Éles József klubja jövőre ismét az első osztályban küzdhet meg a legjobbakkal, így a mostani szezon hátralévő mérkőzései már inkább a tabellán való feljebb lépkedésről és az örömjátékról szólhat.

 

Ma este a Dabas csapata látogat a Veszprém Arénába, akiknek sok pozitív élményük nem lehet a VKKFT-vel kapcsolatban, ugyanis legutóbb pont a fiatal veszprémiek ejtették ki őket a Liga Kupából. A Dabas 20 mérkőzést követően 8 pontot tudott csak szerezni, amellyel a csapat a tabella 12. helyét foglalja el.

 

A Dabas csapatát fogadjuk, a szeptemberi mérkőzéshez hasonlóan egy jó mérkőzést szeretnénk játszani és eredményesek szeretnénk lenni. Aki teheti, az előírásoknak megfelelően jöjjön szurkolni!

- nyilatkozta a csapat jobbszélsője, Szmetán Péter a mérkőzést megelőzően.

Nagyon sokan vártak erre a napra, ugyanis újra kinyitja ma a kapuit a Veszprém Aréna a kézilabda fanatikusai előtt. Reméljük egy szép győzelemmel kezdődik „újra” a nézőkkel teli időszak! Hajrá VKKFT!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!