2021. 05. 07., Péntek, 10:17

A Jutasi úti lakótelep kapja az új 3500 méteres futókört

Egy komplex, közösséget is bekapcsoló projektet indít a Veszprém EKF programja a Jutasi úti lakótelepen, mely keretében egy 3500 méteres futókör is kialakításra kerül.  

A közösségi alapú tervezés módszerét használva a lakótelepen élőket bevonva, véleményüket bekapcsolva kívánja megvalósítani a Veszprém-Balaton 2023 EKF projekt a jövőbeni, a Jutasi úti lakótelepet érintő fejlesztések megvalósítását. 

Céljuk egy olyan kültéri közösségi tér létrehozása, amely kinézetét és funkcióit tekintve visszatükrözi az ott élők igényeit és a közösség kikapcsolódását szolgálja. 

A fejlesztés keretében a lakótelepen egy hosszanti, teljes városrész területét átfogó, önmagába záródó futópálya és gyalogos útvonal kerül majd kialakításra, a 3500 méteres gyűrű által közre fogott térben pedig sporteszközök, játékok, padok és asztalok kapnak majd helyet, ahol kicsik és nagyok egyaránt eltölthetik szabadidejüket. 

A projekt alakulásába bárki beleszólhat, május 17. és július 5. között lesz lehetőség arra, hogy aki szeretne, az bekapcsolódhasson a tervezésben, online vagy személyesen is

A program részletei hamarosan érkeznek!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: