2021. 06. 03., Csütörtök, 10:02

A pad, melyre csak egyetlen veszprémi ülhet, vagy már hívja is a rendőröket

Azt viszont azóta se értjük, miért pont erre a padra vetült a reflektorfény, hiszen pontosan ugyanolyan mint az összes többi.

 

Hatalmas port kavart a perlekedő bácsi és a tiltott pad sztorija, amit egy veszprémi hölgy osztott meg a Facebookon. A történet röviden annyi, hogy egy veszprémi úr sajátjának érzi a Halle 9-nél található padot és amikor azt két hölgy használatba merte venni kedd délután, a bácsi olyannyira bepöccent, hogy végül még rendőrt is hívott. Mondjuk célt nem ért vele, mivel még a rendőrök kértek elnézést a hölgyektől.

Halle 9-ben lakik egy kedves lakó, aki uralja a környéket. A padra mertünk ülni, ami jóval távolabb van a háztól, de erre ki hívta a rendőröket, mert ott ő szokott a családjával dohányozni és azt kiabálta, hogy nem kell másnak ide ülni. Ki is jöttek a rendőrők, de elnézést kértek, nekik muszáj kijönni. Szerintem aki nem valós baj miatt hívja ki őket, meg kellene büntetni.

Ezután szerveződött egy kis rögtönzött revans buli a tiltott padnál szerdán háromkor, amire idő hiányában sokan ugyan nem jöttek el, de mi természetesen ott voltunk, így volt szerencsénk beszélni a hölgyekkel. Ők elmondták nekünk, hogy az akadékoskodó lakónak eleinte a kutyáikkal volt problémája, akik egyébként képzett terápiás kutyák, majd már azzal, hogy szerinte a pad neki és családjának fenntartott dohányzó hely, így miután a hölgyek is rá mertek ülni a padra, rájuk hívta a rendőrséget. 

Egyébként amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy a pad alatt tömérdek mennyiségű csikk van eldobálva, amelyekkel úgy tűnik, nem sikerült belecélozni egy kukába. Mindezek után mi is leültünk kicsit arra a csodapadra, ami pontosan ugyanolyan, mint az összes többi a lakótelepen, viszont a hölgyekkel beszélgethettünk egy jót és lebratyiztunk a fenevadakkal is. A rendőrök pedig ezúttal nem jöttek...

Ki megy még ücsörögni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: