2021. 06. 04., Péntek, 12:06

A veszprémi Feltöltő Pont 20 napos, környezetbarát életmódot támogató kihívást indított

A Feltöltő Június névre keresztelt kihíváshoz egy naptár is jár 20 feladattal, aki pedig sikeresen abszolválja, ajándékcsomagot is kap.

Talán már nem kell bemutatnunk a veszprémi Feltöltő Pontot, amely egy olyan egészség-és környezetbarát bolt, ahol minden termék, legyen az étel, ital, háztartási tisztítószer, kozmetikum, csomagolásmentes kiszerelésben kapható és gyakran szerveznek környezettudatos életmódra, harmonikusabb és mind az egészségre, mind a lelkünkre pozitívan ható workshopokat is. Ők azok, akik megszervezték a Völgyikút mögött található tó körüli közösségi szemétszedést is és gyakran jelentkeznek izgalmas eseményekkel, mint most, a Feltöltő Június kihívással.

A kihívás során egy online is letölthető naptár segítségével, 20 olyan lépést iktathatsz be a mindennapjaidba, amelyekkel tehetsz a testi-lelki egészségedért és a háztartásod környezettudatosabb vezetésében is fejlődhetsz. Amennyiben a 20 lépést abszolválod és azt a naptárról készült képpel bemutatod, a Feltöltő Pont egy ajándékcsomaggal kedveskedik neked. 

Az ajándékcsomag tartalma:

  • bambusz fogkefe⁠
  • tiszta otthon tisztítószer csomag⁠
  • chipsz⁠
  • alafel por⁠
  • egy választott rizs- és hüvelyesféle⁠

A kihívás részleteit ITT találjátok! 

Hajrá!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: