2021. 08. 10., kedd, 12:25

A Burdzs Kalifa tetején állt az Emirates légiutas kísérője, az akcióról felvétel is készült-VIDEÓ

A légitársaság legújabb reklámfilmjében nem szórakoztak, felküldtek egy stewardesst a világ legmagasabb épületének tetejére, így 828 méter magasban állt a bátor alkalmazott.

A Burdzs Kalifa tetején eddig csupán két ember járhatott: Tom Cruise és Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum sejk. Az Emirates most az Igazából szerelem című vígjáték egyik jelentét idézte reklámfilmjével, ahol a stewardess feliratos táblákkal üzen. A kamera eltávolodásával egész Dubaj beláthatóvá válik a magasból.

Sokan hihetnék, hogy egyszerű green screen segítségével forgatták a videót, de erre rácáfolt az Emirates, hiszen a reklám elkészítéséről is csináltak videót. A reklámhoz castingot hirdetett a légitársaság saját kabinszemélyzete számára, ahol több jelentkező is akadt, a szerepet viszont egy olyan alkalmazott kapta meg, aki emellett profi ejtőernyős is. A forgatáshoz egy talapzatot készítettek, a hölgyet pedig több biztonsági övvel rögzítették. A felvételhez az épület 160. szintjétől majdnem másfél órás út vezetetett a talapzatig, ahová létrákon és egy szűk csőben vezetett az út.

A 828 méteres magassággal ez lett a legmagasabb helyszínen valaha készített reklámfilm.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!