2021. 08. 24., kedd, 09:53

Kupagyőztesként vágnak neki Élesék az idei szezonnak

Az immáron Fejér B.Á.L. Veszprém néven futó, korábban Veszprémi KKFT-ként szereplő együttesre idén valamivel könnyebb szezonrajt vár, mint a tavalyi évben.

Éles József alakulata nagy változáson ment át a nyáron, több játékos is érkezett a csapathoz, azonban a legnagyobb változás minden bizonnyal a csapat nevében látható. Miután sikerült megállapodni a felcsúti építőipari céggel, a klub névadó szponzorát viselve, Fejér B.Á.L. Veszprémként folytatja tovább azt a lendületes menetelését, amit tavaly már bemutattak nekünk.

A csapat nemrégiben tért haza Csehországból, ahol is egy felkészülési tornán vettek részt. És ha már elmentek addig, akkor meg is nyerték azt és hazahozták a megérdemelt serleget. A csapat mind a három mérkőzését megnyerte a cseh nemzetközi tornán.

 

Van tehát miből erőt meríteni az idei szezonrajthoz. Azt se szabad azonban elfelejteni, hogy az idei sorsolás valamivel könnyebb helyzetbe hozta Éleséket, mint egy évvel korábban, akkor ugyanis az első, Dabas elleni fordulót követően, egyből a Mol-Pick Szeged csapatával, majd a városi rivális Telekom Veszprémmel kellett szembe nézniük. Idén talán kedvezőbbnek mondható a helyzet, az első fordulóban a Komlót fogadják, majd következik a Balatonfüred és a Kecskeméti TE elleni összecsapás. Az idei kiírás negyedik fordulójában találkozik majd egymással újra a két városi alakulat.

 

 

Reméljük az idei szezonban is számos győzelemnek örülhetünk majd!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!