2021. 09. 27., hétfő, 09:58

Végtelen mennyiségű telefonhívást kap a Squid Game-ben látott telefonszám tulajdonosa

A sikeres dél-koreai sorozatban szereplő telefonszám tulajdonosa azt nyilatkozta: megnehezíti mindennapi életüket a sorozat.

A Money Today-nek nyilatkozott az A-ként emlegetett névtelen telefonszám tulajdonos, ahol azt állította a Netflix nézői folyamatosan zavarják őket a sorozat premierje óta.

Hétvégi sorozatajánló: Túlélés, pénz, kapzsiság - Ilyen a Squid Game

Hétvégi sorozatajánló: Túlélés, pénz, kapzsiság - Ilyen a Squid Game

Nem telt el egy hét mióta a Squid Game a Netflix menüjére került, máris milliók nézték meg.

Végtelenül, éjjel-nappal fogadom a hívásokat és szövegeket, nehéz folytatnom a mindennapi életemet. Ezt a számot több mint 10 éve használom, úgyhogy meglepődtem. Naponta mintegy 4000 telefonhívás érkezik. Észre sem vettem, hogy mi történik, mivel nem néztem meg a sorozatot. Valaki, aki hívott, azt mondta, hogy a szám szerepel a műsorban.

A Koreaboo szerint pedig a Netflix válasza feldühítette az internetezőket, mivel a streaming szolgáltató azt mondta, ők egyszerűen nem tehetnek ezzel semmit. A telefonszám tulaja később azt is elárulta, hogy a Netflix pénzzel próbálta volna kárpótolni, először 1,00 millió KRW (kb. 847 USD), majd 5,00 millió KRW (körülbelül 4240 USD) értékben.

A gyártási csapat azóta megosztott egy harmadik frissítést a telefonszámmal kapcsolatos kérdésben, ahol azt mondták, továbbra is próbálnak megoldást keresni, de még nem jártak sikerrel.

Ti nézitek a sorozatot?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!