2021. 11. 29., Hétfő, 11:29

Végre kipróbálhattuk Veszprémben is az oxigénterápiát, nem csalódtunk - VIDEÓ

A különböző haj- és fejbőr problémák egyre több embert érintenek ami köszönhető életmódunknak, immunrendszerünk nem megfelelő működésének és a minket érő környezethatásoknak is. Az oxigénterápia ezekre az elváltozásokra kínál segítséget, mi pedig ki is próbáltuk, így saját tapasztalatainkon keresztül mondhatjuk el nektek mire is jó ez az egész. Ellátogattunk a Belvárosi Üzletházban található Dermaviduals nevű szalonba, ahol Szemán Henriett vezetett minket be az Oxygeni Hair rejtelmeibe.

Az oxigénterápia szinte minden olyan problémára megoldást nyújt, ami eszünkbe juthat: zsíros fejbőr, száraz fejbőr, korpa, pikkelysömör, ekcéma, seborrhea és gyulladt fejbőr. Ezek mellett pedig a hajhullásra, a kopaszodásra, a hajnövesztésre sőt, a kemoterápia utáni hajnövesztésre is jótékonyan hat. A kezelés gyerekeknek, várandósoknak és kismamáknak is biztonsággal ajánlott.

Figyeljetek mi van a samponotokban, mert ez az anyag hajhullást okozhat

Figyeljetek mi van a samponotokban, mert ez az anyag hajhullást okozhat

A Unilever egyik leányvállalatát a TRESemmé-t perelte be két nő az Egyesült Államokban akik azt állítják, hogy az egyik termékcsalád samponjától égő fejbőrt és hajhullást tapasztaltak.

Az Oxygeni Hair termékeiről érdemes tudni, hogy 100 százalékban natúr és vegán hatóanyagokat tartalmaz, illetve állatkísérletek nélkül történik az allergiatesztelés. Termékei lebomló csomagolásban kapnak helyet, maga a márka pedig fenntartható is, hiszen lassú előállítás folyamattal készül. A szalonban használt termékeket mi magunk is megvásárolhatjuk és használhatjuk otthon, ahol egyszerű módon kimérve és higítva kell őket alkalmazni, természetesen így sokkal több ideig tudjuk használni, mint a drogériás kozmetikumokat.

A kezelés egy mikrokamerás hajdiagnózissal kezdődött, így mi magunk is láthattuk mi lapul a fejbőrünkön, milyen elváltozásokkal állunk szemben. Ezután Heni kiválasztotta a számunkra megfelelő Oxygeni Hair termékeket, így egy speciális enzimes termékkel elkezdte a fejbőr megtisztítását, amit egy hosszú fejbőrmasszázs követett. Ezt tonizálás, vagyis a fejbőr ph visszaállítása követte, majd mélyhidratálással fejezte be a hajmosóban. Ezután pedig jött a csoda: a 60 különböző vitaminból és ásványianyagból álló anyagot tiszta palackozott oxigénnel juttatta a fejbőrünkbe.

A végeredmény magáért beszélt, hiszen szinte azonnal hihetetlenül puha, fényes és hidratált hajjal léptünk ki a szalonból és itt még nincs vége: egyikünk seborrheás fejbőrrel érkezett, akit pedig ugyanez a gond érint tudja, hogy elviselhetetlen viszketéssel és korpával jár, amire borzasztóan nehéz megoldást találni. Általában két nap elteltével a hajmosás után már visszatér a viszketés, a kezelés után négy nappal azonban semmiféle irritáció nem jelentkezett sőt, a korpa teljesen megszűnt. Hihetetlen tapasztalat volt, hiszen több mint egy éve nem találtunk rá megoldást rengeteg különböző termék kipróbálása mellett.

Ti már próbáltátok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: