2022. 02. 14., Hétfő, 12:49

A nagy Valentin teszt! – Szív alakú pizzát rendeltünk a Pizza Sütödéből

Van még olyan Veszprémben, akivel nem jöttek szembe a Pizza Sütöde szív alakú pizzái? Nekünk már vagy egy hete csorog a nyálunk, így nem volt választásunk: Bálint napján rendeltük be a különleges falnivalót.

Mindjárt a legelején leszögeznénk, hogy igyekeztünk a lehető legobjektívebbek maradni mindvégig, de hogy teljesen ferek legyünk, el kell, hogy mondjuk: egyik szerkesztőnk legnagyobb kedvence a Pizza Sütöde, így nála - ha tagadta is - biztos lejtett a pálya.

Tesztünk során két pizzát rendeltünk be, egy klasszikus Serrano-t, mivel ennek a képe mászott be a tudatalattinkba, illetve egy vegetáriánus Kukoricásat. 11:26 perckor pedig le is adtuk a rendelésünket, ami 11:59-kor már be is kopogott hozzánk. Szóval a villámkezű pizza szakácson kívül Schumachernek is jár a plusz pont, szavunk nem lehet, délbe már asztalhoz is ülhettünk a kis Valentin napi pizzáinkkal.

Amit így kapásból tudtunk mondani, hogy a kukoricás kicsit balga lett, de azért még talán szív alakúnak bélyegezhetjük, tehát alakra, azt kaptuk amit kértünk, szív alakú pizzát. Feltétből nem volt hiány, tökéletesre volt sütve, így a külsőre az egyik formán kívül nem lehetett panasz.

A Pizza Sütöde nem az a tipik olasz pizza, de mi nem is ilyenre vágytunk most. A tészta kellően vékony volt bár nekünk kicsit édes, ami ugyan nem baj, hiszen a Pizza Sütödés fan girlünktől tudjuk, hogy itt egy kicsit ilyen. Valószínűleg csukott szemmel is simán megmondanánk, hogy tőlük rendelt pizzát eszünk.

A kukoricásnál érződött ki még inkább ez, hiszen a kukorica még többet dob rajta, de ezt sem róhatjuk rájuk, mi akartunk kukoricát enni. A Serrano pizza esetében már nem érződött annyira, a sonka inkább sós volt, mint semleges. Összességében finom volt, nem az az igazi olasz, inkább az a magyar pizzák közötti jobbik fajta, pontosan olyan, amilyet szerettünk volna. Mindezért összesen 3890 forintot fizettünk, ami szerintünk elég baráti, pláne Veszprém tekintetben. Gyors volt, szív alakú, teljesen korrekt árakkal. Szóval ha még nem készültél semmivel a szerelmesek napjára, nyugodtan rendeld be.

Ugyanitt, boldog névnapot Bálintok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: