2022. 03. 08., Kedd, 09:58

Így kedveskednek a veszprémi vendéglátósok Nőnap alkalmából

A nemzetközi nőnap a nők iránti megbecsülés és tisztelet napja. 1917 óta minden év március 8-án ünneplik a nőket világszerte ezen a napon.

Nőnap alkalmából minden férfi megemlékezik kicsit a család női tagjairól és kisebb-nagyobb kedvességekkel köszöntik őket. Veszprémben viszont több vendéglátóegység is úgy döntött, nem csak a közeli hölgy ismerőseit köszönti fel, hanem minden hozzájuk betérő hölgyet is meglepi egy szál virággal vagy éppen valami édes finomsággal. A Fricska, a Monokli, a Kunszt és a Kebab bár virággal kedveskedik, míg a Marica nutellás tiramisuval készült a mai napra. Ők így együtt egészen biztosan rengeteg nőnek teszik szebbé a napját, lesz hát miért benézni hozzájuk!

Ma van a nemzetközi nőnap, avagy a női egyenjogúság napja

Ma van a nemzetközi nőnap, avagy a női egyenjogúság napja

Azt általában mindenki tudja, hogy március 8-án a nemzetközi nőnapot ünnepeljük, de azt már kevesebben tudják, hogy miről is szól valójában ez a nap.

Fricska

Úgy tudjuk, a Fricskába a Zoltánokra is érvényes az ajánlat!

A Fricskás fiúk egy szál vidám tulipánnal dobják fel minden kedves női vendégünk napját.

Monokli 

Boldog Nőnapot kívánunk minden kedves hölgyvendégünknek! 
Meglepetésünk az üzletben vár!

 

Kunszt 

Gyertek a Kunsztba ünnepelni s mi virággal kedveskedünk Nektek a finomságok mellé!

8 dolog amiről talán nem is tudtad, hogy nők találták fel

8 dolog amiről talán nem is tudtad, hogy nők találták fel

Régen igazán nem volt könnyű dolga azoknak a nőknek, akik feltaláltak valamit, hiszen nem volt egyszerű dolog szabadalmaztatni azokat. Szerencsére többet mégis sikerült, ezek pedig olyan hasznos dolgok voltak, amelyeket ma is használunk.

Kebab bár

Nőnap alkalmából egy kis kedvességgel készülünk hölgy vendégeink számára. Egy gyönyörű szál tulipánt és egy választható óriás palacsintát adunk ajándékba az étteremben fogyasztóhölgyeknek

Marica 

Fiúk már nagyban készülnek (475 db eddig). Nőnapon minden hölgy, vendégünk egy nutellás tiramisura, amiért egész évben beragyogják az életünket.

Boldog Nőnapot tehát minden nőnek, Zoltánok titeket pedig Isten éltessen!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: