2022. 03. 22., Kedd, 10:31

A veszprémieknek igenis van humoruk! Átadták a Digitális Húsáruházat

Elsőre azt hittük ez is valami április elsejei vicc, de nem.

Március 21-én átadták a Digitális Jólét Program szakmai támogatásával és koordinációjával létrejött digitális tudásközpontot Veszprémben, amelyet az átadást követően a Veszprém- Balaton 2023 Zrt. Digitális Húsáruház néven üzemeltet majd. Robotika, virtuális valóság, automatizáció, mesterséges intelligencia – a XXI. század legmodernebb vívmányai, amelyeket hamarosan testközelből ismerhetnek meg a Veszprémből és a régióból érkező érdeklődők. Az elsősorban iskolás korú gyermekeket és a fiatal felnőtt korosztályt célzó oktatási és szórakoztató központ a digitalizáció világába vonja be a fiatalokat.

A kulturális év programjai között kiemelt összekötő kapocs a művészet által felhasznált digitális technika, így külön öröm számunkra, hogy a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa Program pályázaton el is nyerte az üzemeltetés jogát - mondta el a program vezérigazgatója. Markovits Alíz hozzátette: Remélem, a veszprémiek már most, az átadás után megszeretik az új központot, hiszen a Digitális Húsáruház nevet is az ő szavazataik alapján választottuk ki.

Az egyébként szuper intézmény keresztelője mégis kicsit olyan, mintha elszabadultak volna a trollok. Biztosan sokan emlékeztek, nemrégiben mi is kezdeményeztük, hogy film címmel nevezzük el a mekis körforgalmat – ezt mondjuk viccnek is szántuk. 

Nevezzük el a mekis körforgalmat – Te milyen filmcímmel illetnéd?

Nevezzük el a mekis körforgalmat – Te milyen filmcímmel illetnéd?

Már annyiszor került reflektorfénybe, hogy most arra gondoltunk, csak megérdemel egy rendes nevet. De hogy mégse kordon, barikád, durcás vagy kópé legyen inkább úgy döntöttünk megkérdezünk titeket, milyen filmcímmel illetnétek. Csak viccesen!

Fél kiló virtuális csirkefarhátot és 20 deka virtuális párizsit kérnénk szépen!

Egyszerűen zseniális! 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: