2022. 05. 03., Kedd, 09:00

Mentháék megint alkottak - Elkészült a győri mural festés is

Mondhatjuk, hogy egy kis Veszprém Győrben, hiszen a szomszédos megyeszékhely új színfoltja veszprémi kezek munkája.

Nem volt kis meló, a srácok április 19-én este estek neki a skiccelésnek, majd 10 nap munka után május 2-án készült el Győr legújabb mural festménye. Magát a grafikát Almási Zétény tervezte, a megvalósítás viszont már Veszprémhez köthető, hiszen Ozsváth Gergely azaz Mentha és Ozsváth Tamás készítették el.

Veszprémi kezek, 10 nap kő kemény munka, közel 300 kanna plusz a diszperzit és kész is.

Győr belvárosa új színben pompázik, egészen pontosan a Bajcsy Zsilinszky úti DM körülbelül 200 négyzetméteres fala. Nagyot alkottak a srácok, brutál jó lett - mi pedig nyugodtan lehetünk büszkék még akkor is, ha nem Veszprémet díszíti. Mivel az alkotás nagyon aprólékos és részletes lehet bőven szemezgetni vele és tegyétek is mindenképp ha arra jártok, tapasztalatból tudjuk, hogy ez élőben még extrább.

Mentha egyébként már többször is festett Győrben, egyet épp az Árkád születésnapjára. És persze Veszprémben is, tavaly nyáron még a Halle utcai mural festéstől volt hangos a város. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy városunk első mural festése osztatlan sikert tudhatott be, nem meglepő, hogy Győrben sincs ez másképp. 

Hálisten pozitív a feedback, mindenkinek nagyon tetszik. Rengetegen megálltak és gratuláltak már a készítés közben is, mi pedig nagyon jól éreztük magunkat, intenzív és pörgős napok voltak. Közben még koncerteztem is, de abszolút megérte… Elfáradtunk a végére, de valahogy mégis feltöltött. Köszönjük Győr! - mondta nekünk Mentha.

Na, akkor jöhet még egy Veszprémbe?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: