2022. 06. 21., Kedd, 12:45

Jaj ne, hivatalos! Érkezik a 365 nap harmadik része

Már előre félünk.

Nem szeretnénk előre ördögöt festeni a falra, de már korábban meg kellett állapítsuk, hogy mindig van lejjebb – reszkessetek hát, mi is félünk mi sül ki ebből. A 365 nap 2020-ban debütált, és bár kapott hideget-meleget, nem aratott kasszasikert és nem is hozott túl sok pénzt a konyhára. Eközben talán a valaha volt legmegosztóbb filmé avanzsált: kritikusok utálták, a Netflixen meg dübörgött. Áprilisban folytatódtak a borzalmak és landolt is a Netflixen a folytatás, a 365 nap: Ma. Ezt is megnéztük, bár ne tettük volna, hiszen nincs annyi arany málna díj amennyit érdemel, erről korábban ITT írtunk.

Megint tarol a Netflixen, de még mindig bűn rossz – 365 nap: Ma

Megint tarol a Netflixen, de még mindig bűn rossz – 365 nap: Ma

Arany Málna hegyeket adnánk a színészi játékért, a történetért és minden egyes percért amit szekunder szégyenérzetben töltöttünk.

Hiába kapott annyi kritikát és hozott nagyon kevés pénzt, érkezik azért a harmadik felvonás, ráadásul előbb mint gondolnád, már augusztus 19-én debütál a Netflix műsorán. És szinte biztos, hogy sikerül még borzasztóbb emberiség ellen elkövetett merényletet filmvászonra vinni, pláne az eddig elért eredmények alapján, de azért reménykedjünk - vagy mondjuk le a Netflixet.

A két film perpill kemény 2,3 és 2,5 ponton trónol az imdb-n, és kerek egész nullán Rotten Tomatoes-on.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: