2022. 06. 27., Hétfő, 15:31

Kincskeresésre fel! A koboldok után megérkeztek a hobbitok is Veszprémbe

Játékra hívunk titeket! Újabb mini ajtót rejtettek el Veszprémben, valószínűleg hobbitok lakják, de az is lehet, hogy egerek. A megtalálók közül kisorsolunk három darab 5 ezer forint értékű Fricska utalványt, illetve három páros mozi jegyet. Na ki találja meg előbb?

Muralok, miniszobrok és miniajtók: rendesen beerősített Veszprém street art vonalon. Februárban bukkant fel városunkban az első mini ajtó, ami amilyen pici, olyan nagy népszerűségnek örvendett. Nem titok, hogy stílszerűen a Skorpió Pub mellett kapott helyet az első kis kobold ajtó. És ha az tetszett, akkor ezt is imádni fogod! Felbukkant ugyanis egy újabb kis bejárat Veszprémben, és hogy hobbitok, manók vagy egerek lakják, annak bizony utána kell járni. Ezúttal viszont nem áruljuk el hol találod, hiszen kincskeresésre hívunk titeket. Szóval szemfüles Veszprémiek, ki találja meg?

Persze adunk egy kis segítséget, hiszen versike is járt az ajtó mellé, az első nyom tehát így szól:

Az a Fricska az egészben,

Hogy kiraktam egy kis ajtót Veszprémben.

Nem akarlak hintába ültetni,

De muszáj lesz hozzá hátra arcot venni.

A játékszabály a következő:

Ha megvan az ajtó, kommentben küldj róla egy képet. Szelfizz, írd meg a történetét, helyezz mellé valami személyeset, a lényeg, hogy légy kreatív. A verseny július 4-én, 12:00-kor ér véget. A játékosok között pedig kisorsolunk 3 darab páros mozi jegyet és 3 darab 5000 forint értékű Fricska utalványt. Na ki találja meg?

A szóban forgó mini ajtók egyébként Vári Tamás munkái, aki már jó pár ilyen kis ajtót készített és helyezett el: Zalaegerszegen, Szombathelyen, a Vadása-tónál és ezzel együtt kettőt már Veszprémben is. Sajnos Zalaegerszegen olyannyira tetszett a nagyérdeműnek, hogy kettőnek is lába kélt, és habár nekünk is nagyon tetszik, mégiscsak vigyázzunk rájuk inkább. Vári Tamás munkásságát ITT tudjátok követni, hiszen sose lehet tudni merre bukkan fel a következő alkotás.

Mit rejt Veszprém apró ajtaja? Egerek, manók és ír koboldok Veszprémben

Mit rejt Veszprém apró ajtaja? Egerek, manók és ír koboldok Veszprémben

Szemfülesnek kell lenni, hogy megtaláld Veszprém legújabb színfoltját.


Tehát, kincskeresésre fel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: