2022. 07. 02., Szombat, 23:29

Megvannak az első felfedezők – Ki találja még meg az újabb miniajtót?

Bizony a legszemfülesebbek már meg is találták. De a játéknak még korán sincs vége.

Ahogy írtuk is, újabb mini ajtót rejtettek el Veszprémben, valószínűleg hobbitok lakják, de az is lehet, hogy egerek. Hogy pontosan mit rejt, annak bizony utána kell járni. Persze, mivel kincskeresésre hívunk titeket a nyeremény sem maradhat el: A megtalálók közül kisorsolunk három darab 5 ezer forint értékű Fricska utalványt, illetve három páros mozi jegyet. 

Kincskeresésre fel! A koboldok után megérkeztek a hobbitok is Veszprémbe

Kincskeresésre fel! A koboldok után megérkeztek a hobbitok is Veszprémbe

Játékra hívunk titeket! Újabb mini ajtót rejtettek el Veszprémben, valószínűleg hobbitok lakják, de az is lehet, hogy egerek. A megtalálók közül kisorsolunk három darab 5 ezer forint értékű Fricska utalványt, illetve három páros mozi jegyet. Na ki találja meg előbb?

 

Mindeközben, az első felfedezők már célba is értek: 

A hős gyerkőcök 40 fokban indultak útnak, hogy a történet végére járjanak, de volt, aki simán kiszagolta a hobbitokat, sőt ahogy nézzük, valahogy még Zsákos Bilbo is ide keveredett. Szóval gyanús, hogy hobbitok lakják... Vagy egerek? 

 

A játékszabály a következő:

Ha megvan az ajtó, kommentben küldj róla egy képet. Szelfizz, írd meg a történetét, helyezz mellé valami személyeset, a lényeg, hogy légy kreatív. 

A verseny július 4-én, 12:00-kor ér véget. A játékosok között pedig kisorsolunk 3 darab páros mozi jegyet és 3 darab 5000 forint értékű Fricska utalványt. Az első nyom pedig így szól:

Az a Fricska az egészben,

Hogy kiraktam egy kis ajtót Veszprémben.

Nem akarlak hintába ültetni,

De muszáj lesz hozzá hátra arcot venni.

 

Kincskeresésre fel!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: