2022. 09. 11., Vasárnap, 16:41

Továbbra is várat magára a Fejér-B.Á.L. Veszprém első idei győzelme

Hétvégén a Budakalász otthonában lépett pályára a Fejér-B.Á.L. Veszprém, de ezúttal sem jött össze a győzelem.

 

30:24-es vereséget szenvedett a Fejér-B.Á.L. Veszprém a K&H Férfi Kézilabda Liga második fordulójában a Budakalász csapata ellen. Már a mérkőzés elején el tudtak lépni a kalásziak, így igencsak nehéz dolga akadt Konkoly Csaba alakulatának. A szünetben néggyel vezetett a Budakalász (16:12), de a második játékrész elején úgy tűnt, vissza tud kapaszkodni a mérkőzésbe a Fejér-B.Á.L.

A 40. percben már csak egy gól volt a hazaiak előnye, de a Veszprém több technikai hibát is vétett, ami miatt a Budakalász ismét meg tudott lépni. Az utolsó percekben a kalásziak egy üres kapus góllal állították be a 30:24-es végeredményt. Ami azt jelenti, hogy a Fejér-B.Á.L. Veszprém a második fordulót követően is nulla ponttal áll a tabellán. De természetesen ez még semmit nem jelent, még bőven van ideje Éleséknek megmutatni, hogy milyen is a csapatnak az a harcias arca, amit az előző szezonokban megszoktunk tőlük.

Igazából balkezese jobbátlövő nélkül kellett játszanunk végig 55 percet, de én megdicsértem a fiúkat, mert nagyon szépen küzdöttünk folyamatosan az egész mérkőzés alatt.

- nyilatkozta a csapata vezetőedzője, Konkoly Csaba. A Fejér-B.Á.L. legközelebb a HÉP-Cegléd csapatát fogadja majd a bajnokságban hazai pályán, ahol remek lehetőség nyílik majd az első pontok bezsebelésére.

Mindent bele fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: