2022. 09. 29., Csütörtök, 19:11

Szombaton mindkét veszprémi csapat pályára lép a bajnokságban

Ráadásul mindkét kézilabda csapatunk hazai pályán fog játszani, de nem egymás ellen.

Hétvégén folytatódnak a K&H Férfi Kézilabda Liga mérkőzései, szombaton mind a két veszprémi csapat pályára lép. Az ötödik fordulóban a Telekom Veszprém és a Fejér-B.Á.L. Veszprém is hazai pályán mérkőzik majd meg, de nem egymás ellen. A rekordbajnok Telekom Veszprém a HE-DO B.Braun Gyöngyös csapatát fogadja majd a Veszprém Arénában, míg Éles József klubja, a Fejér-B.Á.L. Veszprém a Dabas ellen küzd meg a Március 15-i csarnokban.

A Telekom Veszprémnek elmaradt egy korábbi mérkőzése, de a maradék hármat eddig hibátlanul behúzta, ezzel pedig már csak Ilicék és a Pick Szeged az egyedüliek, akik hibátlan mérleggel rendelkeznek. A Fejér-B.Á.L. jelenleg a tabella 11. helyén áll, eddig egy győzelem mellett három vereséget könyveltek el, de most a Dabas ellen behúzhatják a második sikerüket is.

Mind a két csapat nagy terheltség alatt áll, ugyanis míg a Telekom Veszprém hétről-hétre a Bajnokok Ligájában edződik, addig a fiatalabb veszprémi csapat az Európa-ligában küzd a csoportkörbe jutásért. Élesék jövő hét kedden játszák a visszavágót itthon a Chambery ellen.

Hajrá Veszprém!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: