2022. 10. 09., Vasárnap, 21:56

Szerdán Litvánia ellen lépnek pályára a magyarok

Hosszabb szünet után ismételten pályára lép a magyar férfi kézilabda válogatott, ezúttal az Európa-bajnokság selejtezőmérkőzése következik.

Szerdán este, 18.30-tól Litvánia ellen mérkőzik meg a magyar férfi kézilabda válogatott Érden. Ez lesz a 2024-es németországi EB-re való kijutást érő selejtezőkör első mérkőzése. Magyarország a 6. csoportba került és Litvánia mellett Grúziával és Svájccal kell majd megküzdenie. A szerdai mérkőzést követően pénteken lépnek majd pályára újra a fiúk, akkor a grúzokkal meccselnek majd Tbilisziben.

Ahogy pedig arról mi is írtunk, Chema Rodriguez, a válogatott szövetségi kapitánya által kihirdetett keretben csak két veszprémi játékos kapott meghívót ezúttal, ráadásul mind a ketten a Telekom Veszprémből – Ligetvári Patrik és Sipos Adrián -, a fiatalabb Fejér-B.Á.L. Veszprémtől ezúttal senki nem került be.

A keretbe meghívást kapott több junior válogatott játékos is, akik előreláthatóan a mérkőzések előtti összetartás során vesznek majd részt a közös munkában.  Minden bizonnyal így is könnyedén veszi majd a mostani akadályt a válogatott, fontos, hogy győzelemmel kezdjék a selejtező sorozatot.

Mit tippeltek, mi lesz a vége?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: