2022. 10. 24., Hétfő, 20:42

A Magdeburg érkezik csütörtökön Veszprémbe

Jön a Bajnokok Ligája ötödik fordulója, a Telekom Veszprém hazai pályán fogadja majd a Magdeburgot.

A hétvégi, szeged elleni győzelem után magabiztosan várhatja a csütörtöki Bajnokok Ligája mérkőzést a Telekom Veszprém. Az ötödik fordulóban ezúttal a német SC Magdeburg csapata látogat majd a Veszprém Arénába. A német bajnok együttes jelenleg a csoport harmadik helyén áll, három győzelem és egy vereség mellett. Eddig egyelőre csak a PSG-től kaptak ki az idei szezonban.

A Veszprém négyből négy mérkőzését már megnyerte, és a csoportban egyedüliként hibátlanul áll az élen. Eddig már két vállra fektette a Paris Saint-German, az FC Porto, a C.S. Dinamo Bucuresti és a GOG csapatát. Most pedig itt az idő, hogy a Magdeburg ellen is begyűjtsék a két pontot. Ligetvári Patrik a Veszprém játékos azt mondta a mérkőzés megelőzően, hogy nagyon nehéz dolguk lesz, hiszen egy nagyon erős csapatról van szó, akik megnyerték a Bundesligát tavaly.

Támadásban nagyon erősek, főleg a lerohanásokra kell majd odafigyelni. Nem adhatjuk el a labdát, mert ki fogják használni ezeket. Tudjuk azt, hogy a Magdeburgot nagyon nehéz legyőzni. Ezt tavaly bizonyították és meg is nyerték a Bundesligát. Egy erős csapatról beszélünk, szóval nem lesz könnyű dolgunk, még úgy se, hogy hazai pályán játszunk.

A mérkőzés csütörtök este 18.45-kor kezdődik. Akik nem a helyszínen szurkolnák ki a csapat újabb győzelmét, ők szokás szerint a Sport1 Tv csatornáján követhetik élőben az összecsapást!

Gyerünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: