2022. 11. 08., Kedd, 21:16

Élesék a Szeged ellen, Ilicék a Budai Farkasok ellen lépnek pályára

Hétvégén jön a magyar bajnokság 9. fordulója, ahol is mind a két veszprémi csapat pályára lép majd.

Szombaton a Telekom Veszprém, vasárnap a Fejér-B.Á.L. Veszprém küzd majd meg a K&H Férfi Kézilabda Liga 9. fordulójában. A magyar rekordbajnok Telekom Veszprém idegenben lép pályára a tabella utolsó helyén álló Budai Farkasok ellen. Az idei szezonban feljutó fővárosi csapat eddig mind a 8 mérkőzésén kikapott és szinte borítékolható, hogy nem Ligetvári Patrikék ellen fogják megszerezni az első pontjaikat. Momir Ilic csapata – bár egy mérkőzéssel kevesebbet játszott – eddig hibátlan a bajnokságban és vezeti a tabellát.

A Fejér-B.Á.L. Veszprémnek nem igazán megy a hazai sorozatban a pontszerzés. Nyolc mérkőzésükből eddig csak egyet tudtak megnyerni, hétszer pedig alulmaradtak az ellenfeleikkel szemben. Jelenleg a tabella utolsó előtti helyén állnak. Nem lesz könnyű dolga Éles Bendekéknek, ha ugyanis az nem elég, hogy tele vannak sérültekkel és hiányzókkal, hétvégén a magyar bajnok Pick Szeged látogat el hozzájuk. Bár a szegedi csapat nagyon nincsen a topformában, minden bizonnyal el akarják hozni majd hozni a két pontot a Március 15-i Sportcsarnokból.

A Telekom Veszprém mérkőzése szombaton 18.00-kor kezdődik, a Fejér-B.Á.L. Veszprém pedig vasárnap 18.00-tól lép pályára itthon.

Hajrá Veszprém!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: