2022. 11. 17., Csütörtök, 06:50

Kikapott a Fejér-B.Á.L. Veszprém a Liga Kupában

A szezon első Liga Kupa mérkőzését játszotta szerda este a Fejér-B.Á.L. Veszprém, nem jött össze a győzelem.

Megkezdődött a Fejér-B.Á.L. Veszprémnek az idei Liga Kupa szezon is. Első mérkőzésüket hazai pályán játszották szerda este a CYEB-Budakalász csapata ellen. Az A csoportban rajtuk kívül még a Szigetszentmiklósi KSK és a Budai Farkasok-Rév Group csapatai szerepelnek. A Március 15. sportcsarnokban szervezett mérkőzésen a Budakalász szerezte meg az első gólt, de a Veszprém hamar egyenlített is. Egy ideig fej-fej mellett haladt a két csapat, majd először a Veszprém tudta átvenni a vezetést, aztán a Budakalász. Szatmári Sándor góljával a félidő vége előtt egyenlíteni tudott a Fejér-B.Á.L. Veszprém, így 13:13-as eredménnyel mentek a szünetre a csapatok.

A második játékrészt Konkoly Csaba tanítványai kezdték jobban, három góllal is elmentek az ellenfelüktől (17:14). A vendégek azonban nem hagyták magukat, és a 40. percre ismét egál volt, majd a Budakalász rendesen megszórta magát és az egyenlítés után négy gólt dobott zsinórban (18:22). Innen már nem tudott visszakapaszkodni a Veszprém, a Budakalász pedig növelni is tudta az előnyét. A végeredmény 28:33 lett a vendégek javára.

A sérültekkel tűzdelt és rengeteg fiatallal felálló Veszprém nagyot küzdött, de ez most nem volt elég a győzelemhez. Így sincs azonban okuk szégyenkezni, szépen játszottak és a végsőkig harcoltak.

Következő meglesz!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: