2022. 11. 21., Hétfő, 19:34

Hazai pályán fogadja a Telekom Veszprém a Zágrábot

Folytatódik a Bajnokok Ligája csoportkör, a Telekom Veszprém a PPD Zagreb csapatát fogadja majd.

Az eddig veretlen Telekom Veszprém a horvát PPD Zagreb csapatával küzd majd meg a Bajnokok Ligája hetedik fordulójában. Míg a Veszprém egy döntetlen és öt győzelem mellett vezeti a csoportját, addig a zágrábi csapat jelenleg az utolsó előtti helyen áll. Négy vereség mellett egyszer tudtak nyerni és egy döntetlent értek el.

Az előző fordulóban a horvátok a C.S. Dinamo Bucuresti csapatát fogadták hazai pályán és egy nagyon szoros végjátékban egy góllal alulmaradtak a románokkal szemben. A mieink a hatodik körben a lengyel Wisla Plock otthonában tudtak nyerni 4 góllal legutóbb. A Zágráb – bár nem tartozik a topp csapatok közé – mindig erős ellenfélnek számít. Ezt hangsúlyozta ki Manuel Strlek is, a Veszprém szélsője, aki rávilágított, hogy a horvátok egészen biztosan jó teljesítményt fognak nyújtani idegenben is.

A Zágrábnál edzőcsere volt, ilyenkor azt gondolom, mindig egy pozitív sokk éri a játékosokat, ami segíthet nekik a játékban. Biztos vagyok benne, hogy jó teljesítményt fognak nyújtani ellenünk. Hiszek magunkban, ez most egy más találkozó lesz, reményeim szerint, mint a SEHA-Liga döntő, ami tényleg egy szoros meccs volt. Szeretnénk egy jó tempójú mérkőzést játszani és persze szeretnénk nyerni.

A mérkőzés november 24-én, csütörtökön lesz a Veszprém Arénában, 18.45-től. Ezzel a mérkőzéssel pedig el is érkeztünk a csoportkör feléhez, ha pedig a Veszprémnek sikerül nyernie, akkor újabb lépést tesz a csoportelsőség felé.

Mindent bele!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: