2022. 11. 30., Szerda, 06:55

Jön a Zágráb elleni BL visszavágó

A Machineseeker EHF Bajnokok Ligája 2022/23-as szezonjának nyolcadik mérkőzésén Telekom Veszprém a PPD Zagreb ellen lép pályára idegenben.

Szerda este a PPD Zagreb otthonában lép pályára a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligája nyolcadik fordulójában. A magyar rekordbajnok múlt héten egy nagyon nehéz mérkőzésen verte meg a horvát bajnokot hazai pályán, ezzel pedig továbbra is tartották a veretlenségüket a versenysorozatban. Mind a két együttes jól hangolt a szerdai összecsapásra, a Zagreb a Bjelovart győzte le a bajnokságban 42-23-ra, míg a Veszprém a Csurgó ellen arattunk magabiztos sikert a hazai pontvadászatban.

Közel 200 veszprémi szurkoló kíséri el a klubot a kinti mérkőzésre, ami 20.45-kor fog kezdődni. Egy biztos, ismét izgalmas mérkőzés vár Kentin Mahéékra Zágrábban. Rodrigo Corrales, a Veszprém kapusa felhívta a figyelmet a mérkőzést megelőzően, hogy a saját játékukra kell koncentrálni és le kell rohanniuk az ellenfelet.

Alapvetően, ahogy mindig, most is egy kemény, harcos mérkőzésre számítok. Nem csak most, de a SEHA-Liga döntőkben is kemény és szoros csatát vívtunk. Jól játszottak ellenünk, tudták, hogy van esélyük a győzelemre. Az előző mérkőzéseinken azonban, még ha néha szerencsével is, de egy hajszálnyival mindig jobbnak bizonyultunk. Nehéz mérkőzések voltak ezek. Hogy mit várok? A Zágráb mindig keményen és határozottan védekezik, próbálnak labdát szerezni, hogy tudjanak lerohanásgólokat szerezni. És persze felállt fal ellen hosszú támadásokat vezetni. Nekünk pedig, - ahogy Momo is mindig felhívja a figyelmünket rá-, a saját játékunkra kell koncentrálnunk, gyorsítani a tempót, meg kell próbálnunk rohanni ellenük, - ez lehet a kulcs.

Gyerünk fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: